O čemu se pričalo u OŠ Vladislav Ribnikar?; Ništa nije ukazivalo na tragediju, ne znam kako će dalje

Izvor: B92, 07.Maj.2023, 13:56

O čemu se pričalo u OŠ "Vladislav Ribnikar"?; "Ništa nije ukazivalo na tragediju, ne znam kako će dalje"

Član Saveta roditelja u OŠ "Vladislav Ribnikar" Mina Zirojević izjavila je za Tanjug da se na sednicama Saveza roditelja nikada nije pričalo o učeniku K.K. .

Navela je da prema onome što je mogla da čuje od đaka koji su K.K. poznavali da je njegovo ponašanje bilo takvo da ništa nije ukazivalo da se može desiti tragedija, ali da je primećeno da je bio kompetitivan te se nekada pomalo svađao sa decom koja su možda bila bolja na nekom času.

"Sada se priča >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je baš to razlog i da ga niko nije maltrerirao iz te smene", rekla je Zirojević.

Istakla je da su deca iz ove škole sada u strahu, da brinu u kakvom su stanju povređeni učenici i da je za njih zapravo sudar sa realnošću bio kada su se pojavile umrlice njihovih drugova i drugarica.

"Oni su ih delili među sobom, želeli su da idu na sahranu, neki roditelji su to dali, većina nije. Ne znam kako će dalje, neka deca su videla, krv, neka nekoga ko je pao", navela je Zirojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.