Izvor: Blic, 07.Maj.2023, 14:35

"NEKADA SE SVAĐAO SA DECOM KOJA SU BILA BOLJA OD NJEGA" Članica saveta roditelja u OŠ "Vladislav Ribnikar" o dečaku ubici: "Deca su u strahu, ne znam kako će dalje"

Član Saveta roditelja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" Mina Zirojević izjavila je da se na sednicama Saveta roditelja nikada nije pričalo o učeniku Kosti Kecmanoviću (13), koji je u sredu ubio osmoro đaka i radnika obezbeđenja u ovoj školi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTKRIVEN MOTIV MASAKRA NA VRAČARU?! Šok saznanja kruže Srbijom: "Priča se da je baš to razlog"

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023

Deca Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" su u strahu, ističe član Saveta roditelja...Član Saveta roditelja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" Mina Zirojević izjavila je da se na sednicama Saveta roditelja nikada nije pričalo o učeniku Kosti Kecmanoviću (13), koji je u sredu ubio osmoro đaka...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.