O OVOME JE PEVAC CUTAO Nikola Rokvic otkrio detalj o Bojaninom porodjaju

Izvor: medio.rs, 20.Jul.2016, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O OVOME JE PEVAC CUTAO Nikola Rokvic otkrio detalj o Bojaninom porodjaju

Pevač Nikola Rokvić i njegova supruga manekenka Bojana Barović za mesec postaće roditelji, a Nikola je otkrio da će biti pored svoje supruge tokom porođaja.

"Spremni smo. Nešto čitamo, Bojana je više upućenija u to. Spremni smo i jedva čekamo", rekao je Nikola Rokvić, koji je odlučio da bude pored Bojane tokom porođaja.

"Mi smo jedno. Još mesec dana je do porođaja. Još nisam svestan svega toga, a želim da budem njena podrša i želim da budem tu pored nje", rekao je pevač.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

JEDVA ČEKA DA POSTANE OTAC: Nikola Rokvić otkrio detalje porođaja njegove supruge

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jul.2016

Nikola Rokvić i Bojana Barović uskoro će postati roditelji. Manekenka će se poroditi u Americi, a pevač će biti pored nje i podržati je...Nikola je rekao da je više nego uzbuđen što će postati otac...- Spremam se, pročitam nešto, jedva čekam. Prisustvovaću porođaju, želim da to iskusim...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.