O OVOM SNIMKU PRIČA CEO SVET: Probudio se u prelepom hotelu, krenuo na doručak, a onda se SKAMENIO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2020, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O OVOM SNIMKU PRIČA CEO SVET: Probudio se u prelepom hotelu, krenuo na doručak, a onda se SKAMENIO (VIDEO)

Nesvakidašnji smimak.

Nesvakidašnji snimak kruži društvenim mrežama - u pitanju je snimak jednog gosta hotela u Šri Lanki koji je pažljivo obilazio predvorje i posmatrao šta sve ima.

Pogledajte gosta o kojem priča celi svet:

woke up to a text from my mom about how a wild elephant went into a Sri Lankan hotel and gently wandered around while poking stuff with his trunk pic.twitter.com/C2biQT8C30

— Upuli 🇱🇰 (@upidaisy) January 19, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2020

Ne, on nije zalutao - osoblje hotela je već naviklo na mladog slona, kojem su čak dali i ime. Zove se Nata Kota, ili "kratki rep" i redovan je posetilac. Šetka po hodnicima, surlom pipka sve što vidi i štedi vam vreme koje biste proveli na safariju tražeći da vidite slona!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.