Novopecena mama je seksi u crnom a Marina odise elegancijom One su sinoc zapalile Beograd

Izvor: medio.rs, 12.Okt.2016, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novopecena mama je seksi u crnom a Marina odise elegancijom One su sinoc zapalile Beograd

Najveća imena domaće estrade večeras su se okupila u jednom luksuznom prestoničkom hotelu na proslavi magazina "Story", a neke dame su odevnim kombinacijama privukle dosta pažnje. Evo ko je stajlingom večeras bacio Beograd na kolena.

Novopečena mama Seka Aleksić je tek pre nekoliko nedelja postala majka, a već može da se pohvali fenomenalnom figurom i seksi izgledom. Za ovu priliku obukla je izazovan crni kombinezon sa providnim detaljima na stomaku, a kombinaciju je upotpunila >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << vrtoglavim potpeticama. Mama je krenula u provod!

Pevačica Marina Tadić odlučila se za elegantnu, svetlucavu haljinu sa naglašenim dekolteom i providnim donjim delom. Verujemo da će ovako obučena privući dosta pogleda.

I blogerka Zorana Jovanović stigla je žurku, a novinari su je već opkolili sa svih strana! Obukla je raskošnu suknju ukrašenu ružama, crnu majicu, a ovaj trendi autfit upotpunila je svetlucavim cipelama na visoku štiklu.

Glumica Kalina Kovačević došla je u društvu prijatelja, a za ovu priliku obukla je atraktivan krop top i kombinaciju dopunila upečatljivim minđušama i pojasem. Nismo je viđali u ovako izazovnim izdanjima, ali priznajemo da nas je prijatno iznenadila.

Voditeljka Kristina Radenković razbila je monotoniju u jarko crvenoj haljini na jedno rame. Neobavezno vezan visoki rep i crveni ruž stoje joj fenomenalno!

Pevačica Ana Sević blista u dugoj beloj haljini sa atraktivnim izrezom na dekolteu i dubokim šlicem. Seksi, nema šta!

A Joksimovići su nam samo zagolicali maštu! Selfi iz kola nije nam otkrio puno toga, ali verujemo da će i Jovana i Željko izgledati potpuno senzacionalno!

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.