Novine: Manijaci iz visokog društva; Očekivala sam da će Jutka probati da izbegne robiju

Izvor: B92, 20.Jan.2021, 22:24

Novine: "Manijaci iz visokog društva"; "Očekivala sam da će Jutka probati da izbegne robiju"

Novine u izdanju od četvrtka, 21. januara pišu o inauguraciji predsednika SAD Džoa Bajdena i o slučaju hapšenja Miroslava Aleksića zbog prijava za silovanje.

"Politika" o inauguraciji novog predsednika SAD Džozefa Bajdena piše "Bajden traži jedinstvo podeljene nacije", a piše i o slučaju prisluškivanja predsednika Srbije "MUP ima dokaze da je Vučić nelegalno prisluškivan".

"Večernje novosti" donose informaciju da je policija do sada saslušala 50 osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića pod naslovom "Špijunirali Vučića i njegovu porodicu", kao i o saslušanju glumice Milene Radulović zbog prijave za silovanje "Milena pet sati vraćala mučni film zlostavljanja".

O slučaju zlostavljanja učenica u školi glume Miroslava Aleksića "Blic" piše "Milena teško podnela davanje iskaza", a donosi i izjavu Marije Lukić koja je uspela da na sudu dokaže da je seksualno uznemiravao nekadašnji šef i predsednik opštine Brus Milutin Jeličić "Očekivala sam da će Jutka probati da izbegne robiju".

"Kurir" piše da je hapšenje Miroslava Aleksića samo otvorilo Pandorinu kutiju po pitanju zlostavljanja žena pod naslovom "Manijaci iz visokog društva", a piše i o dokazima MUP-a o prisluškivanju predsednika Srbije "Vučića i njegovu porodicu prisluškivali".

O svedočenju glumice Milene Radulović pred tužiocem o silovanju za koje je prijavila učitelja glume Miroslava Aleksića list "Alo" piše "Milena otvorila dušu, pa zaplakala", dok o imunizaciji na koronavirus u Srbiji piše "Vakcinišemo 30.000 ljudi dnevno".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.