Nove pretnje smrću Vučiću na društvenim mrežama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2020, 12:43

Nove pretnje smrću Vučiću na društvenim mrežama

Pretnje smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ponovo su se pojavile na društvenim mrežama.

Pretnje Vučiću uputila je osoba koja se na Fejsbuku predstavlja kao Mirjana Marković, a koja je napisala "Smrt Aleksandru Vučić, sloboda narodu".

Jedna od poruka u kojima preti predsedniku Srbije glasi: ''Predsednika Srbije iseckati na kockice - lajk, šnicle - komentar''.

Njene objave lajkovali su i drugi korisnici te društvene mreže, a neki od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << komentara su: "Amin", "Tako je, samo smrt Vučiću"...

Na nalogu osobe koja je pretila smrću predsedniku Srbije objavljene su i fotografije sa nasilnih protesta ispred Narodne skupštine početkom jula, uz komentar: ''Ako me sada ne nalupaju, neće nikada''.

Tomić: Pretnje i širenje straha jedina politika Đilasovaca

Članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Ivana Tomić Ilić osudila je danas nove pretnje smrću predsedniku Srbije i SNS Aleksandru Vučiću na društvenim mrežama i poručila da se politici mržnje, pretnji i širenja straha mora stati na put.

Ilić je u saopštenju navela da je nove, morbidne i najgnusnije pretnje smrću predsedniku Vučiću iznela jedna od članice pokreta “1 od 5 miliona”, izvesna Mirjana Marković, i da su takve objave za najoštriju osudu čitave javnosti.

Ona je apelovala na nadležne organe, da se jednom za svagda stane na, kako je navela, put bolesti, patologiji, mržnji i pretnjama predsedniku Vučiću.

''Mržnja, pretnje i širenje straha i panike je očigledno jedina politika Đilasovaca, kojoj se mora stati na put, jer to nije slika pristojne i moderne Srbije''.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretnje smrću Vučiću na društvenim mrežama

Izvor: RTS, 29.Avg.2020

Pretnje smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ponovo su se pojavile na društvenim mrežama. . Pretnje Vučiću uputila je osoba koja se na Fejsbuku predstavlja kao Mirjana Marković, a koja je napisala "Smrt Aleksandru Vučić, sloboda narodu"..Jedna od poruka u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.