Novac od igara na sreću investiran u matične knjige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2011, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novac od igara na sreću investiran u matične knjige

NOVI SAD -

Sredstva od prihoda ostvarenih od igara na sreću koja je danas dobio Novi Sad, u iznosu od 1,2 miliona dinara, biće investirana u projekat elektronske obrade matičnih knjiga.

Državni sekretar u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu Duško Radaković uručio je danas gradonačelniku Novog Sada Igoru Pavličiću rešenje o raspodeli 1,2 miliona dinara od prihoda ostvarenih od igara na sreću.

Radaković je izrazio očekivanje da će realizacija ovog projekta doprineti nastojanjima da građani u budućnosti lakše dođu do neophodnih dokumenata koje izdaju državni organi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.