Normalizovan saobraćaj posle udesa

Izvor: B92, 17.Dec.2012, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Normalizovan saobraćaj posle udesa

Beograd -- Vozila na linijama javnog gradskog prevoza 71, 72, 601, 602 i 604 od jutros od 05.45 časova su u zastoju u Surčinskoj ulici zbog saobraćajnog udesa.

U tom udesu koji se dogodio kod okretnice vozila GSP koji saobraća na liniji 72 povređena je jedna osoba.

Dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" Sloba Mirković da će zastoj uskoro biti otklonjen, pošto nadležni organi obave uviđaj.

Saobraćaj u Beogradu se za sada obavlja bez >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gužvi, izjavila je Tanjugu dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Dragana Đekić.

Tokom protekle noći i jutra u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe lakše povređene, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 21.40 časova u Železničkoj ulici u Surčinu muškarac star oko 36 godina, vozač, zadobio je povredu glave, razderotinu iznad uha i u predelu temena i istezanje vrata i prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Saobraćajni udes dogodio se oko 21.30 časova u naselju Medaković u kome su povređena dva muškarca, oba vozači.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U tri saobraćajna udesa četiri osobe lakše povređene

Izvor: Press, 17.Dec.2012

U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 05. 45 časova kod okretnice vozila javnog prevoza na liniji 72 ženska osoba starosti oko 49 godina, koja se nalazila na mestu suvozača, zadobila je kontuziju lumbalnog dela kičme i prevezena je u Urgentni centar, rekla je Macura..    Vozila na linijama...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.