Autobusi voze Surčinskom ulicom posle udesa

Izvor: Kurir, 17.Dec.2012, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobusi voze Surčinskom ulicom posle udesa

BEOGRAD - Vozila na linijama javnog gradskog prevoza 71, 72, 601, 602 i 604 od jutros od 05.45 časova su u bila u zastoju u Surčinskoj ulici zbog saobraćajnog udesa, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća "Beograd" Sloba Mirković.

Saobraćaj je u međuvremenu normalizovan. Vozila na tim linijama su jutros od 05.45 časova do 6.45 sati bila u zastoju u Surčinskoj ulici zbog saobraćajnog udesa, a zastoj je otklonjen nakon što su nadležni organi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << obavili uviđaj.

Na beogradskim ulicama saobraća 1.326 vozila, od kojih 144 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.088 autobusa, rekao je Mirković.Saobraćaj u Beogradu se za sada obavlja bez gužvi, izjavila je u dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Dragana Đekić.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 620 polazaka, dok je "Lasta" planirala da 599 vozila ostvare 6.243 polaska, rečeno je u dispečerskim službama tih preduzeća.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nema više direktne linije od Banovog brda do Slavije

Izvor: Danas, 17.Dec.2012

Posle izmena trasa tramvaja 12 i autobusa 51 više ne postoji linija gradskog prevoza koja direktno povezuje Banovo brdo i Slaviju. U Dispičerskom centru Gradskog saobraćajnog preduzeća kažu da linija 51 sada saobraća od Glavne železničke stanice do Belih voda, a da tramvajska linija 12, koja...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.