Ponedeljak, 17.12.2012.

07:10

Normalizovan saobraćaj posle udesa

Zastoj vozila javnog prevoza na linijama 71,72, 601, 602 i 604, koji se dogodio zbog saobraćajnog udesa, otklonjen je i saobraćaj je u međuvremenu normalizovan.

Izvor: Tanjug

Default images

Vozila na tim linijama su od 05.45 časova do 6.45 sati bila u zastoju u Surčinskoj ulici, a zastoj je otklonjen nakon što su nadležni organi obavili uviđaj.

U tom udesu koji se dogodio kod okretnice vozila GSP koji saobraća na liniji 72 povređena je jedna osoba.

Saobraćaj u Beogradu se za sada obavlja bez gužvi, izjavila je Tanjugu dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Dragana Đekić.

Tokom protekle noći i jutra u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe lakše povređene, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 21.40 časova u Železničkoj ulici u Surčinu muškarac star oko 36 godina, vozač, zadobio je povredu glave, razderotinu iznad uha i u predelu temena i istezanje vrata i prevezen je u Urgentni centar, rekla je Macura.

Saobraćajni udes dogodio se oko 21.30 časova u naselju Medaković u kome su povređena dva muškarca, oba vozači.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: