Noćas u saobraćajnim udesima povređeno sedam osoba

Izvor: S media, 30.Dec.2011, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noćas u saobraćajnim udesima povređeno sedam osoba

Rano jutros oko 04.10 časova u Francuskoj ulici muškarac star oko 25 godina kao pešak u saobraćaju zadobio je razderotinu na glavi i licu i prevezen je u Urgentni centar, rekla je dr Macura.

Muškarac uboden nožem u centru Beograda

Beograd: Dvoje lakše povređenih

Povređen radnik u Narodnoj biblioteci Srbije

Nešto pre ponoći kod Saborne crkve 21.godišnja devojka je kao putnik zadobila povreda šake, dok je muškarac starosti >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << oko 30 godina, takođe, kao putnik zadobio povredu nosa. Oboje povređenih prevezeni su u Urgentni centar, kazala je dr Macura.

Na Kružnom toku kod Opštine Novi Beograd oko 21.30 časova jedna osoba starosti 34 godine je kao vozač zadobila povredu glave i prevezena u Urgentni centar, navela je dr Macura.

U saobraćajnom udesu oko 20.20 časova u Ulici Pilota Mihajla Petrovića muškarac starosti 34 godine je kao vozač zadobio povredu grudnog koša, dok je drugi muškarac koji se nalazio na mestu suvozača starosti 34 godine zadobio povredu podlaktice i prevezen u Urgentni centar, rekla je dr Macura.

Oko 20.00 časova kod okretnice autobusa 74 pre Bogoslovije ženska osoba starosti 58 godina povređena je kao pešak i bila je ugruvana, a prevezena je u Urgentni centar, istakla je dr Macura.

Hitna pomoć je tokom noći do šest časova jutros obavila 127 intervencija od kojih 26 na javnom mestu, a lekarima su se javljale sve vrste hroničnih bolesnika, precizirala je dr Macura.

Hitna pomoć je za protekla 24 sata obavila 262 intervencije, od kojih 82 na javnom mestu, dodala je dr Macura.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.