Izvor: Mondo, 05.Okt.2009, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nobel" za medicinu Amerikancima

Troje američkih naučnika dobitnici su ovogodišnje Nobelove nagrade za medicinu za otkriće procesa kopiranja hromozoma i njihove zaštite od starenja, saopštio je švedski institut Karolinska.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodeljene Nobelove nagrade za medicinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2009

STOKHOLM - Troje američkih naučnika dobitnici su ovogodišnje Nobelove nagrade za medicinu ili fiziologiju za otkriće procesa kopiranja hromozoma i njihove zaštite od starenja, saopštio je danas švedski institut Karolinska.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Nobelova nagrada za medicinu američkim naučnicima

Izvor: Večernje novosti, 05.Okt.2009

Troje američkih naučnika dobitnici su Nobelove nagrade za medicinu za otkriće postojanja i prirode enzima koji pomaže u sprečavanju skraćivanja hromozoma koje je osnova starenja i raka

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.