Niš: Udario policajca automobilom u ruku, pa kroz crveno

Izvor: B92, 20.Jun.2017, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Udario policajca automobilom u ruku, pa kroz crveno

Niš -- Muškarac iz Niša (24) uhapšen je nakon što nije zaustavio automobil na zahtev policajca već ga je udario u ruku i nastavio da vozi velikom brzinom.

Protiv njega je podneta krivična prijava.

Kako se navodi, osumnjičeni je u ponedeljak uveče nakon "napada na policajca načinio više saobraćajnih prekršaja" prošavši na crveno svetlo semafora na dve raskrsnice, a potom je izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa kolovoza.

U vozilu osumnjičenog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bugarskih registarskih oznaka pronađen je nož.

Osumnjičeni će odgovarati pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Protiv njega je podneta i prekršajna prijava zbog prekršaja iz oblasti Zakona o oružju i municiji i priveden je sudiji Prekršajnog suda u Nišu u skraćenom postupku zbog saobraćajnih prekršaja nepostupanja po saobraćajnom znaku i nasilničke vožnje.

Policijskom službeniku koji je pokušao da zaustavi osumnjičenom ukazana je lekarska pomoć, a njegove povrede kvalifikovane su kao lake.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.