Filmska potera u Nišu: Mladić (24) kolima udario policajca, jurila ga patrola, pa se OVAKO PRAVDAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmska potera u Nišu: Mladić (24) kolima udario policajca, jurila ga patrola, pa se OVAKO PRAVDAO

Drama

Niška policija podnela je krivičnu prijavu u redovnom postupku Osnovnom javnom tužilaštvu protiv N. A. (24) koji je sinoč napao policajca u vršenju službene dužnosti.

Osumnjičenog koji je vozio “audi A 4“ bugarskih registarskih tablica je sinoć oko 22.40 sati policijska patrola pokušala da zaustavi u Dušanovoj ulici u blizini Pozorišta lutaka. Međutim, on se oglušio o izdato naređenje, udario policajca u desnu ruku i nastavio da vozi velikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brzinom.

U nameri da pobegne od policije napravio je više sabraćajnih prekršaja a pukom srećom niko nije stradao jer je prošao na crveno svetlo na dve raskrsnice . U blizini Elektronske industrije izgubio je kontrolu nad vozilom, udario u saobraćajni znak i sleteo s puta, ali pre nego što je uspeo da umakne, sustigla ga je policijska patrola.

Prilikom pretresa auta pronađen je nož koji mu je oduzet ali i vozilo s obzirom da je njime izvršio krivično delo. Kada mu je policija naredila da izađe iz kola, tvrdio je da ne može jer je invalid. Međutim, policiji se pridružila i Hitna pomoć pa više nije imao izgovor zbog čega ne može da napusti auto.

Niška policija je saopštila da su protiv njega podnete i prekršajna prijava zbog posedovanja noža, nepostupanja po saobraćajnom znaku i nasilničke vožnje.

Policijskom službeniku je pružena zdravstvena pomoć ali je na sreću ustanovljeno da ima samo lake telesne povrede.

N. A. je višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela uključujući i napad na policiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.