Nije mu dovoljno što je UGROZIO ŽIVOT deteta, nego traži i pare: Otac pustio sinčića DA VOZI, a sada bi MILION DINARA odštete (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 18.Feb.2020, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije mu dovoljno što je UGROZIO ŽIVOT deteta, nego traži i pare: Otac pustio sinčića DA VOZI, a sada bi MILION DINARA odštete (VIDEO)

Nesavesni otac je pre oko mesec objavio snimak na kom se vidi kako mu sinčić od dve-tri godine sedi u krilu i drži volan, dok se u pozadini čuje glasna muzika MILAN Botlić iz Krajišnika, koji je ugrozio život svog malog sina pustivši ga da vozi automobil, zatražio je od “Novosti” da uklone ovu vest sa sajta i isplate mu milion dinara na ime naknade zbog navodnog kršenja prava na privatnost.Nesavesni otac je pre oko mesec objavio snimak na kom se vidi kako mu sinčić >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << od dve-tri godine sedi u krilu i drži volan, dok se u pozadini čuje glasna muzika.Pročitajte još: Pogledajte snimak koji je šokirao Srbiju: Pustio MALO DETE DA VOZI AUTO-PUTEM! Otac je onda podigao ruke i svi su ZANEMELI! Podsećamo da su roditelji po zakonu u obavezi da mališane ovog uzrasta voze u sedištima za decu. Imajući u vidu da se on sam u javnosti pohvalio ovim neodgovornim potezom, koji je, pored svoje i detetove, ugrozio bezbednost drugih učesnika u saobraćaju, jasno je da nije bilo povrede privatnosti.Takođe, ističemo da je naša društvena odgovornost kao medija da ukazujemo i upozoravamo na ovakve pojave u društvu, kako bi što manje tragedija punilo našu rubriku “Hronika”.

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.