Nije mu dovoljno što je UGROZIO ŽIVOT deteta, nego traži i pare: Otac pustio sinčića DA VOZI, a sada bi MILION DINARA odštete (VIDEO)

Novosti Online

18. 02. 2020. u 13:52

Nesavesni otac je pre oko mesec objavio snimak na kom se vidi kako mu sinčić od dve-tri godine sedi u krilu i drži volan, dok se u pozadini čuje glasna muzika

Није му довољно што је УГРОЗИО ЖИВОТ детета, него тражи и паре: Отац пустио синчића ДА ВОЗИ, а сада би МИЛИОН ДИНАРА одштете (ВИДЕО)

Foto: Fejsbuk

MILAN Botlić iz Krajišnika, koji je ugrozio život svog malog sina pustivši ga da vozi automobil, zatražio je od “Novosti” da uklone ovu vest sa sajta i isplate mu milion dinara na ime naknade zbog navodnog kršenja prava na privatnost.

Nesavesni otac je pre oko mesec objavio snimak na kom se vidi kako mu sinčić od dve-tri godine sedi u krilu i drži volan, dok se u pozadini čuje glasna muzika.

Pročitajte još: Pogledajte snimak koji je šokirao Srbiju: Pustio MALO DETE DA VOZI AUTO-PUTEM! Otac je onda podigao ruke i svi su ZANEMELI!

Podsećamo da su roditelji po zakonu u obavezi da mališane ovog uzrasta voze u sedištima za decu.

Imajući u vidu da se on sam u javnosti pohvalio ovim neodgovornim potezom, koji je, pored svoje i detetove, ugrozio bezbednost drugih učesnika u saobraćaju, jasno je da nije bilo povrede privatnosti.

Takođe, ističemo da je naša društvena odgovornost kao medija da ukazujemo i upozoravamo na ovakve pojave u društvu, kako bi što manje tragedija punilo našu rubriku “Hronika”.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (19)

vladimir

18.02.2020. 14:01

Uzas, Ćana tuče, dete vozi, dize ruke uz hard narodnjak, vozi jednom rukom...samo mi recite da sve sanjam! Ja bih pokrenuo postupak za oduzimanje starateljstva nad detetom!

Rodoljub

18.02.2020. 14:06

Не драмите бре, колико нас из мањих средина је одрасло тако, и нисмо имали седиште за дете и нисмо имали појас, а још смо живи, невероватно. И ми смо се у школи потукли колико пута, и мама и тата су нам се свађали, и сви смо скупа деценијама касније. Пустите нас са тим ЕУ драмљењем.

zoka republika srpska

18.02.2020. 15:13

@Rodoljub - Rodoljube u tvoje vreme auta nisu ni imala vasdusni jastuk ,a da ne pricam o brzinama i broju auta itd.,U ovom slucaju,nedao Bog, da i manji udes napravi vazdusni jastuk bi djetetu otkinu glavu... Toliko o dramama

Miša

18.02.2020. 15:44

@Rodoljub - Poštovani, ne zaboravite da je u naše vreme bilo drastično manje automobila i mnogo manje droge.

vitez

18.02.2020. 14:09

Ako imadne " dobrog" advokata možda i dobije. Mislim na advokata koji je u dilu sa sudijom.

DzSvetac

18.02.2020. 14:17

опет центар за социални рад заказао ...овом треба укинути право на родитељство !!

Никола

18.02.2020. 15:04

Па шта ако му је дао да вози?! Шта се сви правите паметни...? Сву моју браћу, сестре и мене је отац овако стављао у крило, и шта нам фали? Шта више, у 5ом разреду сам ја возио ауто када смо бежали 99.

Milorad

18.02.2020. 17:20

@Никола - Bežali ste u pogrešnom pravcu.Bilo bi svima bolje da ste pobegli u Japan ili Botsvanu , takođe i gore navedeni gospodin , čije prezime slikovito opisuje odakle je i normalno kakav je.Šta je vama odande normalno, svima na svetu je nenormalno.Ja lično, veće pajsere i prostake, od vas u životu nisam sreo.

???

18.02.2020. 18:17

@Никола - Iskren da budem i mene je otac ovako ucio da vozim. U medjuvremenu vozim kamion 28 godina bez ijednog udesa. Izmedju ostalog, i ja sam svog sina tako naucio u selu. On ima od 17-te godine vozacku,vozi po Austriji vec 5 god.,bez jedne ogrebotine.

Ljube

18.02.2020. 15:09

Uzimati dete od nekoga ,zbog ovoga je smesno .I te bi izjave kao i postupak ovog tipa nazvao " balkanskom malogradjanstinom ".On je vec dobio kaznu ,vaspitavajuci dete na ovakav nacin .Bas ovakvi zavrsavaju u odvratnim udesima ,koji su bas proizasli iz glasne muzike ,bahatosti u voznji .

Srbin

19.02.2020. 08:08

@Ljube - Društvu je lakše kad ovakvi sami sebe eliminišu u tim, kako rekoste, odvratnim udesima. Al, kao po pravilu, oni ne odlaze sami nego redovno ubiju još nekoliko nevinih. Nikakvu kaznu on nije dobio, naprotiv u ovako primitivnom, bahatom i kriminalom društvu on je obrazac ponašanja i tipičan primer ispravnog ponašanja.

Деки

18.02.2020. 15:51

Овај човек не сме више никада да поседује возачку дозволу! Крај приче. У ствари, заслужио је и детаљан медицински преглед.

Nikola

19.02.2020. 05:59

Koja drama,nesavesni otac ugrozio život detetu!?Svo moje društvo su naši očevi naučili da vozimo auta.Mislim u redu je da se to danas više ne radi,što bi rekli takva su vremena.Ali čemu tolika drama!?

SS

19.02.2020. 11:43

...komentari su na mestu osim par naucnika kojim je ovo ok....nije problem , neka vas je otac nekada isto ovako stavio da vozite ali to neka radi u svom sokaku jer zasto bi neko poginuo zbog idiota kojima je ovo ok. Kad je standard u pitanju onda se pozivamo na EU a kada je postovanje zakona u pitanju onda pljujemo EU ... ajde naucnici odlucite se sta hocete,da postujete zakone ili da nedaj boze ispracate decu u drvenim sanducima.!

Суперхик

19.02.2020. 22:37

Изложио је дечака опасности приликом отварања ваздушног јастука и (не мање зло) користи своје дете уместо заштитног јастука !

SASA

19.02.2020. 23:15

Citao sam komentare pazljivo. Neko hoce da bude evropejac a neko balkanac. Krstite to kako hocete. Kod mene u selu, sedite jedan sat pred kafanom samnom i videcete bezbroj roditelja kako na isti nacin vozika decu, u autu, traktoru, na skuteru, ispred dete stoji. Ovo je slucajno isplivalo pa se digla frka. Moje selo je pored regionalnog puta ili put drugog reda, patrolira i policija. Ova sela gde policija retko zalazi, klinci voze kamione.

Zakela

20.02.2020. 08:05

Donekle mogu da razumem neki seoski put i manju brzinu ali ovo je preterano