Ničić u Zaječaru formira vlast sa SNS

Izvor: N1 televizija, 26.Maj.2017, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ničić u Zaječaru formira vlast sa SNS

Pokret "Živim za krajinu", koji je osvojio većinu na lokalnim izborima u Zaječaru, formiraće gradsku vlast sa Srpskom naprednom strankom, potvrđeno je za N1. Dogovoreno je da lider pokreta Boško Ničić bude gradonačelnik, a da SNS da predsednika lokalne skupštine.

Većinu u Skupštini grada formiraće 31 odbornik, a pet odbornika sa liste SNS odbilo je da pruži podršku koaliciji sa Boškom NIčićem. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Dogovoreno je da Boško Ničić bude gradonačelnik Zaječara, a da Srpska napredna stranka da predsednika Skupštine Grada.

Ničić za N1 kaže da je dogovor postignut kako bi se napravila najjača moguća koalicija, kojoj će prioritet biti rešavanje nagomilanih problema iz prethodnog perioda.

"U Zaječaru nije bitno ko će formirati većinu, ali je bitno da to budu ljudi koji će izvući Zaječar iz jedne ozbiljne i duboke krize u koju je zapao, pre svega neodgovornom politikom koju je vodila vlast na čijem čelu je bio Saša Mirković, koji jeste u tom trenutku bio i predstavnik SNS-a, ali rezultat izbora je takav da je očigledno da najjaču koaliciju koja je mogla da se formira u gradu mogu da formiraju jedino Pokret za krajinu i SNS", rekao je on.

Prva sednica Skupštine Grada trebalo bi da se održi između 3. i 5. juna.
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

SNS na vlasti i u Zaječaru: Formirana koalicija sa pokretom Boška Ničića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2017

Predsednik Skupštine Zaječara iz redova SNS, a gradonačelnik iz redova Pokreta živim za Krajinu..Gradsku vlast u Zaječaru činiće odbornici SNS i Pokreta živim za Krajinu dogovoreno je na danasnjem sastanku u tom gradu, potvrdio je predsednik Pokreta Boško Ničić...- Upravo je završen sastanak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.