SNS i Ničić formiraju vlast u Zaječaru

Izvor: Mondo, 26.Maj.2017, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS i Ničić formiraju vlast u Zaječaru

Gradsku vlast u Zaječaru činiće odbornici SNS i Pokreta živim za Krajinu dogovoreno je na današnjem sastanku u tom gradu.

Foto: YouTube/screenshot Boško Ničić

"Upravo je završen sastanak predstavnika SNS i Pokreta živim za Krajinu. Dogovorili smo se da formiramo koaliciju koja će imati dovoljnu većinu za formiranje vlasti u Zaječaru" rekao je Tanjugu Boško Ničić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << predsednik pokreta.

On je precizirao da će predsednik Skupštine Zaječara biti iz redova SNS dok će gradonačelnik biti iz redova Pokreta živim za Krajinu.

Ničić očekuje i da konstitutivna sednica bude održana oko 5. juna i da tada bude formirana valst u gradu nakon, skoro, mesec i po od završetka lokalnih izbora.

Boško Ničić za dlaku ispred SNS u Zaječaru

Kako je rekao krenuće se u rešavanje brojnih problema nagomilanih u prethodnom periodu.

Od grada koji je bio prosperitetan i svojevremeno jedan od najuspesnijih došlo se do toga da se ne primaju plate mesecima, da je u dugovima...

"Očekujem da to počnemo što pre da rešavamo i sređujemo" naveo je Ničić koji je dodao da će koalicija imati oko 30 od 50 odbornika koji čine skupštinu Grada Zaječara.

-------------------------

Aplikacija MONDA ponovo na Google Play Store!PREUZMITE JE!
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.