Neverovatna ponuda: 10 dana na Skijatosu za samo 230 evra

Izvor: Blic, 30.Jun.2014, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatna ponuda: 10 dana na Skijatosu za samo 230 evra

Portal "Superodmor.rs" pripremio je neverovatnu ponudu - letovanje usred sezone na Skijatosu za samo 230 evra. U cenu je uračunato 10 noćenja i autobuski prevoz.

Po ovoj ceni putovaće oni koji samo danas, preko portala "Superodmor.rs", rezervišu ovo putovanje. Polazak je 6. jula, a smeštaj je predviđen u vili "Manolas" koja se nalazi na oko petsto metara od strogog centra grada, a oko sto pedeset metara od mora, ulice barova i restorana.

Skijatos je najzapadnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ostrvo severnih Sporada. Zauzima svega 50 km2. Međutim, uprkos veličini, Skijatos ima čak 65 plaža. Sa Skijatosa se vidi ostrva Skopelos i Euboea, a po lepom vremenu i Skiros. Većina teritorije Skiatosa je prekrivena divnim i mirisnim borovim šumama.

Više informacija o ponudi pogledajte OVDE.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Odmor nadomak Soluna za samo 142 eura

Izvor: Blic, 01.Jul.2014, 08:05

Portal "Superodmor.rs" pripremio je specijalnu ponudu za ljubitelje grčkog mora i plaža - autobuski prevoz i deset noćenja u mestu Siviri po ceni od samo 142 eura po osobi...Smeštaj je predviđen u vili "Kasandros" koja je udaljena oko 70 metara od plaže i na oko 200 metara od centra ovog turističkog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.