Nevena Božović: Uskoro iznenađenje za sve fanove!

Izvor: Prva.rs, 24.Feb.2014, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevena Božović: Uskoro iznenađenje za sve fanove!

Mlada i talentovana pevačica je prošle nedelje u studiju Prve televizije snimila novi spot za remix pesme „Znam da noćas gubim te“ koji je radio Dejan Trkulja Dexy. Exkluzivno za portal prva.rs otkriva da joj je bilo jako zanimljivo i da je uživala.
„Zaista je sve bilo fenomenalno, spot je radila ekipa iz produkcije Prve Televizije, a za stajling je bilo zadužen „MM Concept Store Kopaonik“, kao i za prvi spot. Jedva čekam da izađe i da vidite kakvo smo vam to novo iznenađenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << pripremili.“
Nevena dodaje da je zadovoljna reakcijama publike za drugi spot koji je snimala na Kopaoniku, kao i  da je ponosna na to što nije pročitala ni jedan negativan komentar, a to joj jako znači.  
Otkrila nam je i svoje želje i planove za budućnost.
„Volela bih da uskoro snimim neku novu brzu pesmu, i ako bude sve po planu možda će i moj prvi album biti u 2014.godini“.
Premijeru spota očekujte uskoro, a do tada uživajte u exkluzivnim fotografijama sa seta...

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Nevena Božović najavila iznenađenje za svoje fanove!

Izvor: Kurir, 24.Feb.2014

Iako je nedavno publici predstavila svoj spot za pesmu „Znaj da noćas gubim te“, za mladu pevačicu odmora nema. Nevena Božović snimila je još jedan spot, ali ovog puta za remix iste pesme..Mlada i talentovana pevačica Nevena Božović je prošle nedelje snimila novi spot za remix pesme „Znam...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.