Nemačka policija privela muškarca, traga za toksičnim supstancama

Izvor: Beta, 13.Jun.2018, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka policija privela muškarca, traga za toksičnim supstancama

Nemačka policija pretresa stan 29-ogodišnjeg Tunišanina optuženog da drži toksične supstance u svom domu u Kelnu, preneli su nemački mediji.Policija u zaštitnoj opremi upala je sinoć u stan i privela osumnjičenog i njegovu suprugu. Njihova deca predata su na čuvanje gradskoj socijalnoj službi.Identitet osumnjičenog nije naveden zbog čuvanja privatnosti.Nemačka agencija DPA javila je danas da policija i dalje pretražuje stan u kvartu Korvajler, ali nije dala dodatne detalje o njegovom mogućem motivu ili za kakvu toksičnu supstancu ga optužuju da drži u stanu.Savezni tužilac je preuzeo istragu i DPA je javila da je moguć teroristički motiv.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Nemačka: Priveden muškarac zbog toksičnih supstanci

Izvor: B92, 13.Jun.2018

Nemačka policija pretresala je stan 29-ogodišnjeg Tunišanina, optuženog da drži toksične supstance u svom domu u Kelnu...Kako prenose nemački mediji, policija je u zaštitnoj opremi upala je u stan i privela osumnjičenog i njegovu suprugu. Njihova deca predata su na čuvanje gradskoj socijalnoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.