Neka mu neko kaže da je DOSTA! Tači bi i jug Srbije i korekciju granica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neka mu neko kaže da je DOSTA! Tači bi i jug Srbije i korekciju granica!

Nove provokacije

Predsednik samoproglašenog Kosova Hašim Tači izjavio je da postoji realna mogućnost ujedinjenja "Preševske doline sa Kosovom", čime bi se, a u okviru dijaloga Beograda i Prištine, realizovalo "legitimno pravo" građana Preševa, Medveđe i Bujanovca.

Tači je na svom Fejsbuk profilu napisao da je u ponedeljak i utorak imao sastanke sa predstavnicima iz akademskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sveta, biznisa, studentima, predstavnicima civilnog društva i novinarima, uglavnom iz Preševske doline, a da je glavna tema razgovora bilo pripajanje Preševa, Medveđe i Bujanovca.

Kako prenosi RTK2, Tači je dodao da će na konferenciji Frankofonije u Jerevanu u Jermeniji govoriti o mogućnosti korekcije granica, sa mogućnošcu ujedinjenja Preševske doline sa tzv. Kosovom.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tači: Realno ujedinjenje Preševske doline sa Kosovom

Izvor: OkRadio.rs, 10.Okt.2018

Vranje - Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da postoji realna mogućnost ujedinjenja „Preševske doline sa Kosovom“, čime bi se, a u okviru dijaloga Beograda i Prištine, realizovalo, kako kaže, „legitimno pravo“ građana Preševa, Medveđe i Bujanovca. Tači je na svom Fejsbuk profilu...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.