Neću bežati i kriti se u slučaju opasnosti

Izvor: B92, 13.Nov.2020, 21:24

"Neću bežati i kriti se u slučaju opasnosti"

Minsk -- Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko je rekao da planira da objavi nacrt ustavnih amandmana

Tom prilikom je poručio i da neće dati ostavku, niti će bežati i kriti se u slučaju opasnosti.

"Saopštiću sve detalje oko nacrta ustavnih amandmana i za koliko dana će biti gotovi i usvojeni", rekao je Lukašenko u intervjuu za inostrane medije, prenosi TAS.

Kada je Lukašenka upitao reporter kazahstanske agencije Habar šta bi bilo kada bi beloruski >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predsednik iznenada odlučio da ode sa funkcije, on je odgovorio da "nema nameru da napusti položaj iz čista mira".

"Samo ukoliko bude neophodno napustiću položaj predsednika. Ali, zašto pitate iznenada? Šta, recimo, ukoliko je situacija opasna? Ne, neću nigde da bežim i da se krijem", dodao je Lukašenko.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lukašenko: Neću bežati i kriti se u slučaju opasnosti

Izvor: Blic, 14.Nov.2020, 01:26

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko je danas rekao da planira da objavi nacrt ustavnih amandmana, a tom prilikom je poručio da neće dati ostavku, niti da će bežati i kriti se u slučaju opasnosti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.