Ne saobraćaju trole 40 i 41, Nemanjina preprečena, tramvaji preusmereni

Izvor: Blic, 09.Dec.2012, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne saobraćaju trole 40 i 41, Nemanjina preprečena, tramvaji preusmereni

U Gradskom saobraćajnom preduzeću kažu da zbog snega trenutno ima problema u Nemanjinoj ulici, u smeru prema Slaviji, gde autobusi na liniji 78 i 83 stoje dok su tramvaji na liniji 2, 9, i 12 već preusmereni u Resavsku. U "Žutom taksiju" kažu da je Nemanjina ulica iz pravca Železničke stanice ka Slaviji poprečena sa pet-šest autobusa.

Dežurni dispečer "Žutog taksija" Milan Simić kazao je da je stanje u saobraćaju u Beogradu "dosta haotično" i da se noćas se saobraćaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odvijao jako otežano u svim delovima grada.

- Trenutno imamo informaciju da je Nemanjina ulica iz pravca Železničke stanice ka Slaviji poprečena sa pet-šest autobusa - naveo je Simić.

On je naglasio da nema gužve u saobraćaju, čak ni u delu Nemanjine kod Resavske ka Slaviji, gde su preprečeni autobusi, ali ne može da se prođe tim malim delom Nemanjine ulice.

Simić je istakao da nema informacija o težim saobraćajnim udesima i savetovao vozačima da "ako nemaju zimske gume i opremu i dobru volju" ne kreću na put.

Osim gradskog u problemu je i prigradski saobraćaj pa su tako zbog velike količine snega na kolovozu prekinute ili usmerene ka starim okretnicama linije 33, 39, 303, 304, 521, 522 i druge.

U ovom preduzeću kažu da problema ima i u Paunovoj ulici gde je pukla vodovodna cev i voda ušla u stajališnu stanicu pa ne saobraćaju trolejbusi na linijama 40 i 41.

Povezane vesti: Olujni vetar i sneg stvaraju smetove, u Banatu evakuisano sedmoro dece iz zavejanih automobila Rusija: Zbog snega kolona duga 200 kilometara Mećava u Rusiji Hladni talas u Evropi odneo četiri života Saobraćaj jutros intenzivan na prilazima gradu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne saobraćaju trole 40 i 41, Nemanjina normalizovana

Izvor: Blic, 09.Dec.2012

U Gradskom saobraćajnom preduzeću kažu da je rešen problem u Nemanjinoj ulici, u smeru prema Slaviji, gde zbog preprečenih autobusa jedno vreme nisu saobraćali autobusi na linijima 78 i 83, a i tramvaji na linijama 2, 9, i 12 vraćeni su na stare trase...Dežurni dispečer "Žutog taksija" Milan...

Nastavak na Blic...

Saobraćaj u Paunovoj ponovo uspostavljen, Nemanjina normalizovana

Izvor: Blic, 09.Dec.2012

U Gradskom saobraćajnom preduzeću kažu da je rešen problem u Nemanjinoj ulici, u smeru prema Slaviji, gde zbog preprečenih autobusa jedno vreme nisu saobraćali autobusi na linijima 78 i 83, a i tramvaji na linijama 2, 9, i 12 vraćeni su na stare trase. Saobraćaj koji je u Paunovoj bio blokiran...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.