Ne saobraćaju trole 40 i 41, Nemanjina normalizovana

Izvor: Blic, 09.Dec.2012, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne saobraćaju trole 40 i 41, Nemanjina normalizovana

U Gradskom saobraćajnom preduzeću kažu da je rešen problem u Nemanjinoj ulici, u smeru prema Slaviji, gde zbog preprečenih autobusa jedno vreme nisu saobraćali autobusi na linijima 78 i 83, a i tramvaji na linijama 2, 9, i 12 vraćeni su na stare trase.

Dežurni dispečer "Žutog taksija" Milan Simić kazao je da je stanje u saobraćaju u Beogradu "dosta haotično" i da se noćas se saobraćaj odvijao jako otežano u svim delovima grada.

U Nemanjinoj ulici problem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je stvarao i kamion JKP "Gradska ćistoća" koji je došao da raščisti sneg ali mu se nafta zaledila pa je ostao da stoji na kolovozu.

Kako kažu u "Žutom taksiju" ulaz iz Savske ulice i Bulevara vojvode Mišića ka Gazeli je blokiran, jer su dva autobusa zaglavljena. Problema ima i u Paunovoj ulici, gde je pukla vodovodna cev i voda ušla u stajališnu stanicu pa ne saobraćaju trolejbusi na linijama 40 i 41.

Kako javljaju Beograđani sneg je neočišćen na Dedinju, u Prvomajskoj i okolnim ulicama u Zemunu, kao i Ulica Pariske komune na Novom Beogradu... a da su gužve na Autokomandi.

Osim gradskog u problemu je i prigradski saobraćaj pa su tako zbog velike količine snega na kolovozu prekinute ili usmerene ka starim okretnicama linije 33, 39, 303, 304, 521, 522 i druge.

Povezane vesti: Olujni vetar i sneg stvaraju smetove, u Banatu evakuisano sedmoro dece iz zavejanih automobila Rusija: Zbog snega kolona duga 200 kilometara Mećava u Rusiji Hladni talas u Evropi odneo četiri života Saobraćaj jutros intenzivan na prilazima gradu

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pukla vodovodna cev na uglu Crnotravske i Paunove

Izvor: Studio B, 09.Dec.2012

Na uglu Crnotravske i Paunove ulice pukla je vodovodna cev i napravljeno je pravo malo jezero...Trolejbusi na linijama 40 i 41 od jutros zato nisu saobraćali, a prema informacijama iz Beogradskog vodovoda ekipe tog preduzeća su na terenu i kvar bi trebalo da bude otklonjen do 22 sata.

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.