Ne gube nadu; scene iz gradića Kohaset obišle svet VIDEO

Izvor: B92, 13.Jan.2023, 17:15

Ne gube nadu; scene iz gradića Kohaset obišle svet VIDEO

Američki gradić Kohaset potresen je vestima o nestanku njihove sugrađanke Ane Volš.

Mali obalski grad potresen je vešću koja je dobila i međunarodnu pažnju s obzirom na to da je Ana iz Srbije, objavio je Boston25news.

Zbog toga je juče u 16 časova i 30 minuta održano molitveno bdenje. Cela zajednica se pomolila za Anu i njenu porodicu.

Snimci jučerašnje molitve objavljeni su na Tviteru, a među prisutnima su bile i Anine prijateljice Nataša >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Pamela.

Iako je tada u Kohasetu duvao vetar i temperatura bila niska, na desetine Aninih sugrađana se okupilo kako bi prisustvovalo molitvi.

Oko pedesetak stanovnika Kohaseta molilo se za Anu i njeno troje dece.

Okupljeni na gradskom trgu naveli su da ne gube nadu.

Podsetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara.

Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož.

Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašniji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gde čeka epilog istrage.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.