Nataša Bekvalac posvađala rukometaše

Izvor: Mondo, 19.Nov.2014, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac posvađala rukometaše

Nakon nekoliko godina lepog druženja dvojica poznatih rukometaša su se posvađala zbog lepe pevačice. Pale i teške reči...

Foto: MONDO

Ljuba Jovanović i Vlada Mandić posvađali su se, jer je Mandić nazvao Bekvalčevu "najvećom sprskom ku**om".

"Alo" piše da je Vlada upoznao Ljubu i Natašu dok se zabavljao sa pevačicinom sestrom Kristinom. Kada su se oni razišli, Nataša i Ljuba su ostali u dobrim odnosima, a pre nekog vremena su započeli vezu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Između dvojice rukometaša je izbio problem, kada je Mandić isprozivao Ljubu i rekao mu da je "pi**a", jer dozvoljava Nataši da ga vrti oko malog prsta.

Foto: YouTube screenshot

"Ne mogu da verujem da si se zaljubio u najveću srpsku ku**u, varala te je s kim je stigla", pisalo je u poruci koju je Vlada napisao Ljubi. Poruka je stigla do Nataše koja je svom dragom postavila ultimatum "Ili Vlada ili ja".

Rukometaš je uradio ono što je pevačica tražila i stavio tačku na dugogodišnje prijateljstvo sa Mandićem.

Akteri ove priče još uvek nisu prokomentarisali navode tabloida.
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.