PALE TEŠKE REČI: Nataša Bekvalac posvađala rukometaše! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Nov.2014, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALE TEŠKE REČI: Nataša Bekvalac posvađala rukometaše! (FOTO)

Pogrdne poruke koje je Vlada Mandić uputio Ljubi Jovanoviću vezano za njegovu devojku uzrok su prekida prijateljstva dvojice rukometaša

Seksepilna Nataša Bekvalac uzrok je svađe i prekida prijateljstva dvojice rukometaša – njenog dečka Ljube Jovanovića i Vlade Mandića.

Kako piše “Alo”, Mandić je upoznao Jovanovića i pevačicu još dok se zabavljao sa njenom sestrom. Vlada i Kristina su raskinuli, dok su Ljuba i Nataša ostali u dobrim >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << odnosima, a nedavno su počeli da se zabavljaju.

Foto: Telegraf

Problem je nastao kada se Mandić, navodno, obratio Jovanoviću rečima da je “pi**a jer dozvoljava Nataši da ga vrti oko malog prsta“, i još mu “zasolio” rečima da se “zaljubio u najveću srpsku ku*vu koja ga je varala s kim je stigla”.

Ove reči su stigle do pevačice koja je Ljubi postavila jasan ultimatum – ili Vlada, ili ja. Jovanović je, kako stoje stvari, stavio tačku na prijateljstvo.

Printskrin: TV Prva

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.