Nataša Bekvalac: Koncert u Banjaluci prekinut zbog dojave o bombi!

Izvor: Kurir, 14.Dec.2013, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac: Koncert u Banjaluci prekinut zbog dojave o bombi!

Nastup novosadske barbike u Banjaluci prekinut je zbog anonimne dojave o bombi, te su nadležni organi morali da isprazne klub, kako bi ustanovili da je reč o lažnoj pretnji

Nastup Nataše Bekvalac u klubu „Tamaris“ u Banjaluci prekinut je zbog dojave o podmetnutoj bombi.

Pevačica je pre dve večeri pevala pred svojom publikom i, kad je atmosfera bila na vrhuncu, dojavljeno je da se u klubu nalazi eksplozivna naprava. Bekvalčeva je zabavljala goste >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svojim pesmama, ali nažalost, klub je u tom trenutku morao da se isprazni.

Žalila se na Instagramu

- Atmosfera je bila uzavrela kada je anonimno dojavljeno da je u lokalu bomba. Iako je bilo reč o lažnoj dojavi, nadležni su morali da isprazne klub i provere da su svi bezbedni - kaže naš izvor. Nataša se odmah požalila i prijateljima na Instagramu.

- Banjaluka, krcato, čarobno... do trenutka kad su javili da se klub isprazni zbog najave bombe... čekamo - napisala je Nata i stavila tužni smajli. Ipak, čim je utvrđeno da je reč o lažnoj uzbuni, Bekvalčeva se vratila na scenu i nastavila da peva. Nažalost, neki nisu imali strpljenja da čekaju, pa su otišli s nastupa „novosadske Barbike“, ali je veći deo publike ostao da do jutra uživa u njenim pesmama.

Izvinjenje gostima

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Natašom i njenim PR menadžerom, ali nam se oni nisu javljali na telefon.

Iz kluba su potvrdili da je došlo do nemile situacije, zbog koje su se izvinili svojim gostima.

(Z. M.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Nataša Bekvalac: Koncert u Banjaluci prekinut zbog dojave o bombi!

Izvor: Dzungla.org, 14.Dec.2013

Nastup novosadske barbike u Banjaluci prekinut je zbog anonimne dojave o bombi, te su nadležni organi morali da isprazne klub, kako bi ustanovili da je reč o lažnoj pretnji OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.