Nastavljeni razgovori socijalnih partnera o novom zakonu o radu u RS

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Dec.2015, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljeni razgovori socijalnih partnera o novom zakonu o radu u RS

BANJALUKA - Predstavnici Vlade Republike Srpske, Saveza sindikata i Unije udruženja poslodavaca Srpske nastavili su danas razgovore, nakon što u petak, 18. decembra, nisu postigli konkretan dogovor o radnoj verziji novog zakona o radu.

Predsjednik Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske Dragutin Škrebić rekao je da su, nakon prvih razgovora koji su trajali više od devet časova, da su stavovi približeni.

Predsjednica Saveza sindikata Ranka Mišić navela je da će socijalnim partnerima biti obrazloženo još nekoliko stavova i da sindikalci nastupaju jedinstveno.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ništa od dogovora socijalnih partnera o novom zakonu o radu: Sindikalci nisu došli na sastanak

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Dec.2015

BANJALUKA - Poslije smirivanja situacije i zadnjeg sastanka o radnoj verziji novog zakona o radu koji je trajao 10 časova predstavnici Saveza sindikata RS danas nisu došli na sastnak sa socijalnim partnerima Vladom RS i Unijom poslodavca RS...Njihov dolazak Vlada i poslodavci su čekali preko sat i...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.