Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Nov.2013, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljeni pregovori Irana i svjetskih sila

Pregovori između Irana i svjetskih sila o nuklearnom programu Teherana nastavljeni su u srijedu popodne u Ženevi. Obje strane su uvjerenja da će doći do dogovora, javio je BBC. Međutim, uoči početka pregovora, vrhovni iranski vođa, ajatolah Ali Hamenei, upozorio je da njegova zemlja neće odustati od prava da obogaćuje uranijum u mirnodopske svrhe. Prema ranijim nagađanjima, Iran bi mogao pristati na smanjenje svojih nuklearnih aktivnosti u zamjenu za ograničeno ukidanje nekih...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nafta pojeftinila

Izvor: B92, 21.Nov.2013, 09:27

Nafta je danas umereno pojeftinila, na indikativnim tržištima u SAD i Evropi, nakon početka pregovora u Ženevi o kontraverznom nuklearnom programu Irana.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.