Nastavljen rat klanova Bojovića i Šaranovića? VIDEO

Izvor: B92, 29.Maj.2018, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljen rat klanova Bojovića i Šaranovića? VIDEO

Kum Luke Bojovića, Dragoslav Miloradović, ubijen je sinoć u beogradskom naselju Karaburma.

Policija ispituje da li ubistvo Miloradovića ima veze sa ratom između klanova Luke Bojovića i Slobodana Šaranovića, koji je do sada odneo na desetine žrtava.

Smrtonosni rafali odjeknuli su na Karaburmi ispaljeni su sinoć oko 20.30 h. Prema priči svedoka Dragoslav Miloradović bio je ispred svoje auto perionice u Višnjičkoj ulici i razgovarao telefonom. Tada su mu prišle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ubice na skuteru, sa kacigama na glavama i u njega ispalile msrtonosne hice, a zatim su pobegli, navodno preko Pančevačkog mosta. Ubijeni Miloradović dovodi se u vezu sa kriminalnim klanom Luke Bojovića.

Opširnije u video-prilogu:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.