Nasa „istražuje prve optužbe za zločin u svemiru“

Izvor: Danas, 24.Avg.2019, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasa „istražuje prve optužbe za zločin u svemiru“

ReutersEn MekKlejn izlazi iz kapsule nakon povratka na Zemlju u junu ove godine Agencija Nasa istražuje optužbe protiv astronautkinje koja je navodno pristupila bankovnom računu supruge sa Međunarodne svemirske stanice. Ovo je možda prvi optužba za zločin počinjen u svemiru. En MekKlejn je priznala da je pristupila računu supruge od koje se razvodi, ali je […] Članak Nasa „istražuje prve optužbe za zločin u svemiru“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nasa "istražuje prve optužbe za zločin u svemiru"

Izvor: B92, 24.Avg.2019

Američka svemirska agencija navodno ispituje optužbe protiv astronautkinje En MekKlejn...Agencija Nasa istražuje optužbe protiv astronautkinje koja je navodno pristupila bankovnom računu supruge sa Međunarodne svemirske stanice...Ovo je možda prva optužba za zločin počinjen u svemiru...En MekKlejn...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.