Izvor: Nezavisne Novine, 25.Apr.2023, 11:41

Napravite fo­kaču, po­gaču sa bijelim lukom, maslinovim uljem i ruzmarinom

Ita­li­jan­ska ku­hi­nja po­pu­lar­na je u ci­je­lom svi­je­tu i to s ra­zlo­gom. Vi­je­ko­vi­ma sta­ri re­cep­ti, ko­ji su se ge­ne­ra­ci­ja­ma pre­no­si­li i do da­nas očuva­li, ne­ka­da su bi­la je­dnos­ta­vna je­la za si­ro­ma­he, a da­nas su de­li­ci­je - je­dno ta­kvo je­lo je i po­gača fo­kača.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.