Napadač na Dragana Amidžića pucao iz AUTOMATSKE PUŠKE: Iz mraka ispalio 10 HITACA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadač na Dragana Amidžića pucao iz AUTOMATSKE PUŠKE: Iz mraka ispalio 10 HITACA!

Operativci novosadske policije intenzivno tragaju za osobom koja je u nedelju uveče u Sremskoj Kamenici ispalila, navodno, deset hitaca iz automatskog oružja u Dragana Amidžića Amidžu (55)

I juče su nastavili sa uviđajem prikupljajući dokaze na mestu zločina.

Egzekutor je u biznismena pucao iz mraka u klasičnoj sačekuši, ispalivši, navodno, deset hitaca iz obližnjeg šumarka, a medicinska ekipa Službe hitne pomoći je stigavši na parking u Ulici vojvode >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Putnika 68b u Sremskoj Kamenici mogla je samo da konstatuje smrt.

Istovremeno se utvrđuje i motiv krvave likvidacije, koja se desila u nedelju oko 20.45 sati na parkingu ispred lokala iznad kojeg je studentski dom privatnog fakulteta, i u kojem je u tom trenutku bilo njegovih stanara. Niko od akademaca, niti od slučajnih prolaznika, srećom, nije povređen.

Vozilo "Parking servisa" juče je odnelo sivu "škodu" beogradskih registarskih oznaka, na kojoj su bila vidljiva oštećenja od ispaljenih metaka.

Amidžićev blindirani džip BMW u policiju je odvezen još preksinoć.

Amidžić je smrtno pogođen u trenutku kada je izašao iz lokala, u koji je povremeno dolazio da se nađe sa društvom i popije kafu, a znao je da i sam da navrati. Dok je išao prema kolima, odjeknuli su hici. Radnici na obližnjoj benzinskoj pumpi su čuli, kako su rekli, "prasak", ali su u prvom momentu pomislili da neko baca petarde.

Ubistvo vlasnika hotela "Sajam", šokiralo je sve zaposlene, i još ne mogu da poveruju da je Amidžić surovo likvidiran. Za njega kažu da je bio korektan prema radnicima.

Javnosti je bio poznat kao zaljubljenik u pilotiranje, a imao je u vlasništvu avion marke "galeb", a pre šest godina bio je i jedan od organizatora velikog aero – mitinga u Novom Sadu, iznad Dunava, kod Petrovaradinske tvrđave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.