Izvor: Piplmetar.rs, 26.Jul.2023, 10:31

Najpotresnija slika ikada: Saopštenje Jelene Dokić je toliko emotivno da će vam se slomiti duša, patnja i tuga odzvanjaju FOTO

Saopštenje Jelene Dokić svima slomilo srca
Jelena Dokić prevazišla je tešku depresiju i sada se bori da svi koji imaju slične probleme, iz njih izađu. Još jednom je podelila potresnu fotografiju iz trenutaka kada joj je bilo najteže, u želji da primerom pruži svima priliku da se suoče sa svojim strahovima i problemima.
Pročitajte Jelena Dokić u novoj životnoj borbi – Sa njim će ruku pod ruku ostvariti sve snove (foto)
Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<

Jelena Dokić je pre godinu dana želela da oduzme sebi život. Danas je zahvalna svima koji su joj pomogli da prebrodi najteže trenutke u životu, a još jednom je putem Instagrama pozvala ljude da pokažu više razumevanja prema onima koji imaju problema sa mentalnim zdravljem.
Pročitajte UMALO DA OSLEPIM ZBOG TATINIH BATINA – Novi jezivi detalji ISPOVESTI JELENE DOKIĆ o torturi koju je trpela od oca Damira 
Instagram

Nekadašnja četvrta teniserka sveta otvoreno govori o svim problemima sa kojima se suočavala tokom karijere i života. U svojoj knjizi „Unbreakable“, Jelena je opisala svoje muke sa nasilnim ocem Damirom. A otkrila je da je u jednom momentu poželela da sebi oduzme život.
Pročitajte Imala je 120 kilograma a sada je neprepoznatljiva – Objavila sliku u kupaćem kostimu i izgleda top (foto) Saopštenje Jelene Dokić je iskreno i puno emocija Danas, godinu dana kasnije, oglasila se još jednom objavom putem društvenih mreža u kojoj ponovo govori o tim teškim trenucima.
Sirovo, iskreno!
– Ko treba da čuje ovo danas i uvek! Pre nego što počnem, samo da kažem da sam dobro. Ovo je iz jednog od onih ‘loših dana’ koje svi ponekad imamo, ali sam mislio da je važno razgovarati o tome u nadi da bi to moglo pomoći nekome ko možda prolazi kroz teška vremena. Znajte da je u redu da kažete da niste u redu i da sve to ispustite i plačete. Otvoreno. Ovo je za mene bio jedan od onih dana. Bila sam preplavljena i tužna. Mnogo sam plakala. I to je u redu, sve sam ispustila. Onda sam pozvala prijatelja i onda sam dobila pomoć. Dakle, ovo je moja poruka za vas ako se borite, lečite ili se nosite sa traumom. Nikada se ne stidite da se borite. Apsolutno nema sramote u lečenju vaše traume. Nema sramote plakati. Nije sramota početi iznova. Nije sramota tražiti pomoć. Nije sramota dobiti pomoć. Nije sramota imati svoju priču. Nije sramota priznati da vas boli. Nije sramota glasno reći da se borite. Nije sramota naporno raditi na prevazilaženju stvari. Emocionalni bol nije nešto što treba sakriti, gurnuti pod tepih i o čemu se nikada ne govori. U vašem bolu ima istine, rasta, isceljenja, snage, hrabrosti i hrabrosti, ali samo ako se deli i iznese na videlo. Dakle, ne dozvolite da srce vrišti od bola u tišini. Pustite to, biće lakše i ogromna težina će vam se podići sa ramena ako to izgovorite naglas. Bez srama, stigme ili sramote. Samo čista iskrenost, sirovost i otvorenost. Patili smo nečujno, ali možemo i treba da lečimo glasno. Nema veće patnje od nošenja neispričane priče ili bola u sebi. Zato nemoj da se stidiš i ne stidiš se da podeliš svoju priču i progovoriš. To je tvoje lečenje i za to se nikada ne bi trebalo da se izvinjavaš. Oni koji osuđuju ili sramote ljude koji dele svoje priče su oni kojih treba da bude sramota i sramota. Zato pustite to, podelite svoju priču sa svojim bliskima i što je najvažnije potražite pomoć ako osećate da vam je potrebna. Shvatam i stojim uz tebe i pored tebe. U njemu zajedno. Zajedno jaki.
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
IZVOR: Sport Blic
FOTO: GETTY images




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.