Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Nov.2023, 15:28

Nadzorni odbor Pošte usvojio zaključke dogovora ministra Jovanovića sa radnicima

Nadzorni odbor Pošte Srbije usvojio je na danas održanoj vanrednoj sednici sve zaključke dogovora koje je ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović postigao u razgovoru sa zaposlenima u obustavi rada u Radnoj jedinici Novi Sad.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministar informisanja: Postaraćemo se da zaposleni u RTV-u dobiju priliku da rade za stalno

Izvor: Danas, 10.Nov.2023

Ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović rekao je danas da zaposleni Radio-televizije Vojvodine (RTV), koji duži niz godina rade na ugovorima o privremeno-povremenim poslovima, treba da dobiju priliku da rade za stalno, te da će se za to postarati sindikati i rukovodstvo RTV i Ministarstvo.

Nastavak na Danas...

Pošta Srbije: Nadzorni odbor potvrdio veće zarade zaposlenih u tehnologiji za deset odsto

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Nov.2023

Nadzorni odbor Pošte Srbije usvojio je na danas održanoj, vanrednoj sednici sve zaključke dogovora koje je ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović postigao ranije danas u razgovoru sa zaposlenima u obustavi rada u Radnoj jedinici "Novi Sad", saopštilo je to javno preduzeće.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.