Nađeno telo jednog od dvojice dečaka nestalih u Apatinu

Izvor: B92, 07.Jun.2023, 12:28

Nađeno telo jednog od dvojice dečaka nestalih u Apatinu

Telo dečaka Antonia (9) iz Apatina pronašli su ribari danas, 45 kilometara od mesta gde je 29. maja ušao u Dunav i nestao, javljaju mediji.

Osim njega tada je nestao i Patrik B. (10) za kojim potraga i dalje traje.

Kako se saznaje, ribari su pronašli telo mališana 45 kilometara nizvodno od mesta na kom su Antonie i Patrik ušli u Dunav, piše Informer.

Podsetimo, dečaci su prošlog ponedeljka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bili u školi, u prepodnevnoj smeni. Patrik je došao kući iz škole oko 14.30, ostavio je knjige, pa je sa Antoniom otišao da se vozi biciklom, ali od tada im se gubi svaki trag.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Iz Dunava izvučeno telo jednog dečaka koji je nestao u Apatinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jun.2023

Ribari su danas, 45 kilometara od mesta gde je 29. maja ušao u Dunav i nestao, pronašli telo jednog od dvojice dečaka iz Apatina, javljaju mediji.    

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.