Nacrtao kukasti krst na zdradi u kojoj živi član REM-a; sledi krivična prijava

Izvor: B92, 09.Dec.2022, 20:08

Nacrtao kukasti krst na zdradi u kojoj živi član REM-a; sledi krivična prijava

Sumnja se da je 76.godišnji Novosađanin, prošle noći, sprejom ispisao nacističke simbole uz natpis REM, na zgradi u kojoj stanuje Vukašinović.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu identifikovali su osobu koja je na zgradi u kojoj živi zamenik predsednika Regulatornog tela za elektronske medije Milorad Vukašinović nacrtala simbol kukastog krsta i natpis REM, saopštio je danas MUP.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ugrožavanje sigurnosti, protiv njega će biti podneta krivična prijava nadležnom javnom tužilaštvu. Ministarstvo unutrašnjih poslova navodi da čini sve da zaštiti svakog pojedinca, njegovu ličnu i imovinsku sigurnost i neće dozvoliti da sigurnost bilo koga zbog posla koji obavlјa bude ugrožena.

Nastojaćemo i u narednom periodu da u skladu sa zakonom i nadležnostima, omogućimo nezavisnim institucijama da neometano obavlјaju svoj posao, saopštio je MUP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.