Izvor: N1 televizija, 28.Maj.2021, 17:34

Načelnik Generalštaba VS i komandant KFOR razgovarali o bezbednosnoj situaciji

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović i komandant Kfora general-major Frank Federiči održali su redovni sastanak, a tema je bila aktuelna situacija na Kosovu i Metohiji i aktivnosti koje se preduzimaju radi praćenja situacije na terenu i očuvanja i unapređenja mira i bezbednosti, saopštila je Vojska Srbije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

General Mojsilović: KFOR je jedina legitimna oružana formacija na Kosovu i Metohiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2021

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović sastao se danas u Beogradu sa komandantom KFOR-a general-majorom Frankom Federičijem...Tokom sastanka je bilo reči o aktuelnoj bezbednosnoj situaciji na Kosovu i Metohiji i aktivnostima koje se preduzimaju radi praćenja situacije na terenu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Serbian military chief says KFOR only legitimate force in Kosovo

Izvor: N1 televizija, 28.Maj.2021

Serbia’s top General Milan Mojsilovic told KFOR commander Major General Franco Federici on Friday that the international forces are the only legitimate armed formation in Kosovo.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.