Na računu ima 183 miliona dolara, ali od tate mora da traži novac za kafu

Izvor: B92, 18.Apr.2017, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na računu ima 183 miliona dolara, ali od tate mora da traži novac za kafu

Iako je jedna od najbogatijih pevačica na planeti, Britni Spirs za svaki trošak mora da se obrati ocu.

Naime, kada je pre 10 godina doživela nervni slom zbog kojeg je završila u bolnici, sud je odredio da njenim novcem raspolaže njen tata Džejmi jer pevačica nije bila u stanju.

Iako se Britni godinama oseća dobro, situacija je ostala ista, a njen otac godišnje dobija oko 130 hiljada dolara zbog toga što se brine o njenim finansijama.

”Neverovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je koliko sada mnogo radi i lepo se ponaša, a i dalje ne može sama da odlučuje o svojim finansijama i privatnom životu”, navodi izvor blizak pevačici.

Uprkos svemu, Britni nema problem sa tim, a čini se kao da joj odgovara što je tako budući da su slava i novac za nju veliko opterećenje.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.