Na izborima u Meksiku pobedio čovek koji je zvanično mrtav

Izvor: Blic, 12.Jul.2013, 02:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na izborima u Meksiku pobedio čovek koji je zvanično mrtav

Tužlaštvo u Meksiku pokrenulo je istragu kako je čovek za kojeg je izdata zvanična smrtovnica pobedio na lokalnim izborima u jednom selu na jugu te zemlje.

Lenin Kabaljido u nedelju je na izborima odneo tesnu pobedu u mestu San Agustin Amatengo blizu grada Oahaka.

Posle izbora se, medjutim, pojavila smrtovnica prema kojoj je Karbaljido umro 2010. u dijabetičkoj komi.

Predstavnici vlasti u Oahaki rekli su danas da je smrtnovnicu zvanično potpisao neko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz matične sluzbe, ali da je smrt očigledno lažirana.

U tužilaštvu navode da je jedan od Karbaljidovih rođaka iskoristio smrtovnicu da bi ubedio policajce da povuku nalog za hapšenja zbog silovanja iz 2004. godine.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na izborima u Meksiku pobedio mrtav čovek

Izvor: Blic, 12.Jul.2013

Tužlaštvo u Meksiku pokrenulo je istragu kako je čovek za kojeg je izdata zvanična smrtovnica pobedio na lokalnim izborima u jednom selu na jugu te zemlje. ..Lenin Kabaljido u nedelju je na izborima odneo tesnu pobedu u mestu San Agustin Amatengo blizu grada Oahaka...Posle izbora se, medjutim, pojavila...

Nastavak na Blic...

Na izborima u Meksiku pobedio mrtvac!?

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2013

Tužlaštvo u Meksiku pokrenulo je istragu kako je čovek za kojeg je izdata smrtovnica pobedio na lokalnim izborima u selu na jugu te zemlje. ..Foto: Arhiva..Lenin Kabaljido u nedelju je na izborima odneo tesnu pobedu u mestu San Agustin Amatengo blizu grada Oahaka. Posle izbora se, međutim, pojavila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.