Na izborima u Meksiku pobedio mrtav čovek

Izvor: Blic, 12.Jul.2013, 05:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na izborima u Meksiku pobedio mrtav čovek

Tužlaštvo u Meksiku pokrenulo je istragu kako je čovek za kojeg je izdata zvanična smrtovnica pobedio na lokalnim izborima u jednom selu na jugu te zemlje.

Lenin Kabaljido u nedelju je na izborima odneo tesnu pobedu u mestu San Agustin Amatengo blizu grada Oahaka.

Posle izbora se, medjutim, pojavila smrtovnica prema kojoj je Karbaljido umro 2010. u dijabetičkoj komi.

Predstavnici vlasti u Oahaki rekli su danas da je smrtnovnicu zvanično potpisao neko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz matične sluzbe, ali da je smrt očigledno lažirana.

U tužilaštvu navode da je jedan od Karbaljidovih rođaka iskoristio smrtovnicu da bi ubedio policajce da povuku nalog za hapšenja zbog silovanja iz 2004. godine.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MEKSIKO: Na izborima pobedio mrtav čovek!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Jul.2013

Posle pobede na lokalnim izborima u selu na jugu zemlje, pojavila se smrtovnica Lenina Kabaljida koju je lažirao jedan od njegovih rođaka kako bi ubedio policiju da povuku nalog za hapšenje zbog silovanja 2004.

Nastavak na Telegraf.rs...

Sve je moguće: "Mrtav" čovek pobedio na lokalnim izborima u Meksiku!

Izvor: Press, 12.Jul.2013

Nakon njegovog trijumfa na izborima, u javnosti se pojavila njegova čitulja u kojoj je navedeno da je Lenin preminuo 2010. godine u dijabetičkoj komi.. Kako prenosi Vašington post tužilaštvo u Meksiku je odmah pokrenulo istragu, mediji su preneli da je Lenin lažirao sopstvenu smer kako bi izbegao...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.