Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2015, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na aerodrom u Kairu dozvoljeno samo slijetanje

KAIRO - Na aerodromu u Kairu avionima je dozvoljeno slijetanje nakon što su bili otkazani svi dolazi letovi zbog pješčane oluje, ali na pisti u Aleksandriji dozvoljeni su samo odlazni letovi, saopštila je egipatska Agencija za civilni saobraćaj.

Egipatski državni mediji, takođe su javili da je šest luka zatvoreno zbog pješčane oluje, jakih udara vjetra i visokih talasa.

Upozorenje za aerodrom u Kairu ukinuto je usljed poboljšanja vremenskih prilika, ali je aerodrom "Borg al Arab" u Aleksandriji još zatvoren za slijetanje.

Drugi aerodromi u Egiptu nisu pogođeni olujom.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pješčana oluja u Egitu i Palestini: Vidljivost smanjena na svega 20 metara

Izvor: SandzakPress.net, 10.Feb.2015

Svijet – Pješčana oluja u Egiptu izaziva niz poteškoća u saobraćaju i znatno smanjuje vidljivost, a trenutno se širi pojasom prema susjednoj Palestini. Oblaci prašine nadvili su se nad Kairom i okolnim egipatskim gradovima, što je dovelo do otežanog saobraćaja i kretanja ljudi. Nekoliko aviona...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.