Na graničnim prelazima Preševo i Gradina čeka se 90 minuta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jun.2022, 08:05

Na graničnim prelazima Preševo i Gradina čeka se 90 minuta

Prema informacijama Uprave granične policije dobijenim u 13.15 časova, na graničnom prelazu Preševo, na izlazu i ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta, saopštili su Putevi Srbije.

Jedan i po sat zadržavaju se vozila i na graničnom prelazu Gradina, na izlazu.

Na graničnom prelazu Horgoš, na ulazu je zadržavanje za putnička motorna vozila 30 minuta, a na graničnom prelazu Horgoš 2, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 60 minuta.

Na graničnom prelazu Bački Vinograd, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, navodi JP Putevi Srbije.

Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima

Prema informacijama Puteva Srbije, dana se za saobraćaj zatvaraju preticajna i vozna traka u dužini do 200 metara, a saobraćaj će se odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom u smeru ka Novom Sadu.

Od danas do 27. juna za saobraćaj se zatvara preticajna traka a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom u smeru ka Novom Sadu, u dužini do pet kilometara.

Na auto-putu E-75, kod petlje Lasta - Zmaj, u smer Niš - Beograd - Šid, od 27. juna od 9.30 do 15.30 časova, radovi na montaži merdevina u revizionim šahtama u krajnjoj desnoj-zaustavnoj saobraćajnoj traci.

U zoni radova, saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom trakom saobraćajnom trakom.

Na deonici puta Štavalj - Brnjica danas od 9 do 16 časova najavljena je obustava saobraćaja zbog radova na asfaltiranju.

Alternativni putni pravac je Sjenica - Raždaginja - Karajukići Bunari - Duga Poljana.

Na deonici Knić - Mrčajevci od 27 juna do 15. septembra planirani su radovi na mostu preko Bresničkog potoka uz naizmenično propuštanje vozila.

Zbog radova preusmeren saobraćaj kod Bubanj Potoka

Prema podacima Puteva Srbije danas će najkasnije do 15 časova biti preusmeren saobraćaj u zoni stare naplatne rampe Bubanj Potok, zbog obezbeđenja radova na spajanju postojećeg auto-puta sa novoizgrađenim auto-putem.

Iz pravca Niša saobraćaj se preusmerava na proširenje stare naplatne rampe u dužini od 400 metara, a zatim vraća u normalan režim saobraćaja.

Iz pravca Beograda saobraćaj se preusmerava na kolovoznu traku za suprotan smer u dužini od 400 metara, a zatim vraća u normalan režim saobraćaja.

Ovaj režim saobraćaja zadržaće se do otvaranja Kraka 11 i preusmerenja saobraćaja ka Nišu preko novoizgrađenih delova auto-puta, što se očekuje u roku od 45 dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Putevi Srbije: Teretna vozila na Horgošu čekaju tri sata

Izvor: Danas, 25.Jun.2022

Najduže zadržavanje za teretna vozila je na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije, gde čekaju tri sata, saopštilo je jutros Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.