Na Batrovcima zadržavanje za teretnjake oko 15 sati!

Izvor: Večernje novosti, 21.Avg.2014, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima zadržavanje za teretnjake oko 15 sati!

BEOGRAD - Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, zadržavanje za teretna motorna vozila je oko 15 sati, a na Šidu oko 120 minuta, saopštio je danas MUP. Putnička vozila se zadržavaju do 90 minuta na graničnom prelazu Horgoš i na Gostunu oko 30 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema većih zadržavanja, navedeno je u saopštenju Biroa za saradnju s medijima MUP-a.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teretnjaci na Batrovcima čekaju 13 sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Avg.2014

Na izlazu iz zemlje, na graničnom prelazu Batrovci zadržavanje za teretna motorna vozila je oko 13 sati, a za putnička vozila oko 60 minuta, saopštio je MUP Srbije...Kako se navodi, na graničnom prelazu Šid teretna vozila čekaju oko 120 minuta. Na Bačkim Vinogradima zadržavanje za putnička...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.