Na 16. Šumadijskom sajmu poljoprivrede u Kragujevcu preko 200 izlagača

Izvor: Danas, 05.Sep.2019, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na 16. Šumadijskom sajmu poljoprivrede u Kragujevcu preko 200 izlagača

Na kragujevačkom Šumadija sajmu danas je otvorena najveća jesenja smotra agrara - 16. Šumadijski sajam poljoprivrede koji će trajati do 8. septembra, na oko 5.000 kvadrata sajamskog prostora predstavlja se više od 200 izlagača biljne i stočarske proizvodnje. Članak Na 16. Šumadijskom sajmu poljoprivrede u Kragujevcu preko 200 izlagača se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

O mladim danima poslednjeg jugoslovenskog kralja

Izvor: Danas, 06.Sep.2019, 14:37

U Kraljevskom dvoru na Dedinju otvorena je dokumentarna izložba o mladosti i odrastanju poslednjeg jugoslovenskog kralja Petra Drugog Karađorđevića na kojoj su izložene fotografije i predmeti koji do sada nisu bili u javnosti. Članak O mladim danima poslednjeg jugoslovenskog kralja se pojavljuje...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.