Izvor: N1 televizija, 16.Apr.2021, 10:25

NUNS i NDNV: Hitno uhapsiti i kazniti napadače na voditelja Daška Milinovića

Novinarska udruženja NUNS i NDNV osudila su napada na radijskog voditelja Daška Milinovića. Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) zatražilo je da se hitno rasvetli slučaj napada i ocenilo da su napadi "direktna posledica nedelovanja državnih organa" i neprestane kampanje targetiranja neistomišljenika. NUNS kaže da će o slučaju obavestiti nadležne organe, institucije i međunarodne organizacije. Pozdravljamo brzu reakciju nadležnih organa i nadamo se da će brzo i efikasno istražiti ceo slučaj i kazniti počinioce, navodi se u saopštenju NUNS-a.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Reakcije na napad na Daška Milinovića: Traži se hapšenje napadača i upozorava na bujanje fašizma

Izvor: Radio 021, 16.Apr.2021

U reakcijama na napad na novosadskog novinara Daška Milinovića, medijska udruženja i stranke traže hitno hapšenje napadača i njihovo brzo kažnjavanje, a upozorava se i na bujanje fašizma u Novom Sadu i Srbiji, kao i da je ovo posledica nereagovanja vlasti na ranije napade na medijske radnike...NDNV:...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.