NS: Još jedno hapšenje zbog dvostrukog ubistva

Izvor: B92, 21.Dec.2016, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NS: Još jedno hapšenje zbog dvostrukog ubistva

Novi Sad -- Policija je u Novom Sadu pritvorila M.K. (32) zbog sumnje da je pomogao ranije uhapšenom S.J., koji se tereti da je nasmrt pretukao dvojicu Novosađana.

Kako se navodi u saopštenju policije, sumnja se da je M. K. vozio S. J. automobilom i krio ga u svom stanu u kome je policija pronašla 30 metaka za automatsku pušku.

Osumnjičeni je, po odobrenju javnog tužioca, zadržan u pritvoru i biće doveden na saslušanje sudiji za prethodni postupak.

S.J. je osumnjičen da je noćas oko četiri sata, ispred jednog ugostiteljskog objekta, metalnom šipkom ubio dvojicu Novosađana, starosti 26 i 29 godina.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšen zbog pomaganja osumnjičenom za ubistvo u Novom Sadu

Izvor: N1 televizija, 21.Dec.2016

Novosadska policija uhapsila je M.K. (32) koji za kojeg se veruje da je pomogao ranije uhapšenom S.J, osumnjičenom da je prošle noći ubio dvojicu Novosađana...Policija navodi da se sumnja da je M. K. vozio S. J. automobilom i krio ga u svom stanu u kome je pronađeno 30 metaka za automatsku pušku...Osumnjičeni...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.